38+ Marco Paixao Gol Sevinci

38+ Marco Paixao Gol Sevinci. Bein sports'un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: Ligde 11'er kez fileleri havalandıran 3 futbolcunun önünde en fazla gol kaydeden oyuncu konumundaki portekizli golcü, ligde çıktığı son 7 müsabakada da gol sevinci yaşadı.

MARCO PAIXAO: ''YUVAMDA KALDIM, MUTLUYUM''
MARCO PAIXAO: ''YUVAMDA KALDIM, MUTLUYUM'' from www.kardelengazetesi.com
Ligde 11'er kez fileleri havalandıran 3 futbolcunun önünde en fazla gol kaydeden oyuncu konumundaki portekizli golcü, ligde çıktığı son 7 müsabakada da gol sevinci yaşadı. Marco paixao, ligde üst üste 3. 19 golde de kalabilirim ama şampiyon olursak bu beni hiç üzmez, aksine çok sevindirir. dedi.

27 hafta sonunda rakip filelere 40 gol bırakan.

Bunun bir futbolcunun psikolojik açıdan ne kadar güçlü olduğunu da gösterdiğini aktaran. Ligde 11'er kez fileleri havalandıran 3 futbolcunun önünde en fazla gol kaydeden oyuncu konumundaki portekizli golcü, ligde çıktığı son 7 müsabakada da gol sevinci yaşadı. Born in sesimbra, setúbal district, paixão spent his early career in portugal and spain, playing with lowly teams in both. Kez gol kralı unvanını kazanan marco paixao'nun çok iyi bir golcü olduğunu belirten nobre, marco bizim için büyük bir silah diye konuştu.


Comments

Popular posts from this blog

37+ Trt Spor 2 Canlı

11+ Defne Samyeli Tayyip Erdoğan Kaset

44+ Defne Samyeli Erdoğan Ilişkisi