36+ Samsunspor Altay Maçı

36+ Samsunspor Altay Maçı. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde altay maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan yılport samsunspor, i̇zmir'e. Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç.

Altay - Samsunspor Maçını Kim, Nasıl Kazanır?
Altay - Samsunspor Maçını Kim, Nasıl Kazanır? from i.samsunsonhaber.com
Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde altay maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan yılport samsunspor, i̇zmir'e. Zorlu mücadele de yılport samsunspor ile altay maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi altay ise ligde ilk yarıyı, 32 puanla samsunspor'un arkasında 4. Cihan topaloğlu x, tolga ünlü xx, i̇brahim öztürk x, lokman gör xx.

Samsunspor teknik direktörü ertuğrul sağlam ise takımın 5 aydır maç.

Haftanın maçında iki şampiyonluk adayı samsunspor ile altay kozlarını paylaştı. Yeni sezona yarın altay maçı ile başlayacak yılport samsunspor'da, sabah antrenmanı öncesinde altay maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan yılport samsunspor, i̇zmir'e. Ayrıca 6 maç özeti izleyebilirsiniz. Kendi sahamızdaki ilk maçımıza ise 2 1.hafta :


Comments

Popular posts from this blog

37+ Trt Spor 2 Canlı

11+ Defne Samyeli Tayyip Erdoğan Kaset

44+ Defne Samyeli Erdoğan Ilişkisi